QuickRest 250Kg Standard - Godkjent Davit System

Totalpris kr 20 990,- inkl.mva for QuickRest 250 Kg Standard pakke. Hvis du har for grunn plattform, ta kontakt for pris på spesialløsningen for dette.

Dette er et Norsk produsert kvalitetsprodukt som er utviklet over flere år, og som består av de beste materialvalg på markedet. "En får det en betaler for her". Produktet er også Godkjent i Patentstyret!

- gjør båtlivet enklere!
- utsetting kan gjøres uten vinsjarm.
- 2.stk festeanordninger. Kun 5 mm høyde.
- krybben roteres og vippes samtidig.
- kjølrullen forenkler opptrekk/utsetting.
- teleskop-vinsjarm frigjøres uten verktøy.
- solid konstruksjon for barske forhold.
- styrkeberegnet med god sikkerhetsfaktor.
- enkel montering.
- enkel demontering.
- kan monteres på brygge også.
- lagervare.
- vedlikeholdsfritt produkt.
- gode tilbakemeldinger fra kunder.
- mange års erfaring.
- garanti.
- tilbyr elektrisk vinsj mot et tillegg.
- tilbyr proff montering på plattform/brygge mot et pristillegg på kun 690,- pr. time + mva.

Davit systemet er bra for sikkerheten hvis en er i nød. Ved evakuering av moderskipet så setter en ut lettbåten på sekunder.

Bestilles direkte fra Sandtorv Design, eller hos følgende forhandlere: - Gressvik Båtservice/Sea King Marine AS, Fredrikstad - Sjøstadens Varv AB, Sverige. - Shift Marine AS - Bavaria forhandler, Stavanger.

Det står en QuickRest 250 Kg utstilt hos Rogaland Plastservice AS. De tilbyr å heise opp båten hvis en trenger det for montering!

Har diverse løsninger angående montering på bryggen. Glimrende hvis en enkelt skal ha opp båt/scooter, spesielt når en skal reise hjem fra hytten da en slipper styret med bil og henger etc. Er også fint hvis en skal ta vårpuss og service, siden krybben kan roteres 360 grader, eller bare for å lagre båten over tid. Når en setter ut båt/scooter så vipper en bare i baug, så sklir den kontrollert ut selv.

Pris:
20 990,- inkl. mva

Flere bilder....